Amandas frukostyoghurt

Ingredienser

Recept 1. Mixa!Tips!


Eftersom jag har blivit kär i Coop, bestämde jag mig för att köpa deras Smoothie-Mix-påsar som de säljer. De har två sorter, en med Tropisk fryst frukt på anananas, mango och papaya och sedan en Nordisk sort med blåbär, banan och jordgubbar.


I varje påse finns det 4 st portionspåsar för att göra smoothies så idag tog vi den nordiska varianten som vi mixade ned med Cashew mjölken. Så bra! Så bra! Den kan lura vem som helst på att det är yoghurt!Recept från Amanda Beranartali.qh.se


10 kommentarer:

 1. Mums, vad många härliga frukostrecept du har! SKall absolut provas! Blir ditt recept på cashewmjölk med 2 dl cashew ca 1 liter mjölk?
  /Maria B

  SvaraRadera
 2. Och jag har blivit lite kär i den här sidan :) Helt perfekt för mig som just upptäckt raw food och börjat införa det lite smått, att hitta så många recept på samma ställe,tack!

  SvaraRadera
 3. Det blir ca 1 liter mjölk ja :)
  Passa på att göra en del då det håller i kylen i upp till 5 dagar!

  <3
  Amanda

  SvaraRadera
 4. Amanda, är det mjölken som håller i upp till 5 dagar, eller är det yoghurten? Eller kanske båda två?
  /Maria B

  SvaraRadera
 5. Geh Maria, det är mjölken som håller upp till 5 dagar. Yoghurten innehåller ju frukt, som oxiderar lättare och blir missfärgad med tiden. Därför skulle jag bara mixa i frukt i cashewmjölken när jag vill ha en yoghurt :)

  <3
  Amanda

  SvaraRadera
 6. Mmm, gjorde detta imorse. Gjorde fruktoyoghurt på 5 dl, med banan och frusen mango, och sparade resten av mjölken. Sååå gott!! Mums!
  /Maria B

  SvaraRadera
 7. Ja, visst var det! Prova detta recept med olika fruktkombinationer. Själv gjorde jag en häromdagen med papaya, mango och ananas. Jättegott!

  <3
  Amanda

  SvaraRadera
 8. "nordisk sort" med banan? tror inte att en promille i den påsen är svensk eller ens från norden.

  SvaraRadera