Undrar du varför det inte kommer upp fler recept?

Maja tio minuter gammal

Inte är det då brist på underlag. Redan en vecka efter premiären har Råkost.se 51 recept, och jag har ungefär lika många till som hänger på låset.Jag har dock varit lite upptagen med att bli pappa. Så fort livet återgår till det normala igen (för det gör det väl snart) så ska jag pytsa ut recept igen.Under tiden kan du skicka in fler recept eller kolla in världens vackraste bäbis.

3 kommentarer:

 1. Grattis!!!
  Och kul att det kommer fler recept. Har varit inne varje dag för att se om man kan hitta lite mer kul recept.
  /Maria B

  SvaraRadera
 2. Bara för din skull har jag lagt in tre nya recept i dag, innan det bär av till BB igen :-)

  Krams!
  CB:t

  SvaraRadera
 3. Tack! :-) Jag njuter av nya inspirerande recept, du får njuta av din vackra, söta bebis!
  /Maria B

  SvaraRadera