Green smoothie---

Tack till GreenSmoothieGirl

5 kommentarer:

 1. Suck, nu såg jag att ni är med i veggietoppen.
  Då får jag tacka för mig =(

  SvaraRadera
 2. O nej, det lät sorgligt. Varför det?

  SvaraRadera
 3. Sorgligt var ordet. Jag älskar denna blogg ju!

  Det är en lång historia men det är för att man inte får vara med på deras lista om man inte äter 100% vegetarisk alltid alltid alltid. Det spelar alltså ingen roll om ens sida skulle ha enbart vegetariska recept utan det är vad man själv äter till vardags som är viktigt. Men de kanske har andra regler nu, jag vet inte. Det kändes som att de dömer folk så det blir en princip sak antar jag...

  Men idag kom jag hit och ni hade denna rawfood cheesecake!!!
  Det blir nog svårt att hålla mig borta helt...

  SvaraRadera
 4. Our web designing and development company in delhi offers all type of services such as Web Development, Mobile App Development, Web Design, Android App Development, ios and iphone app development according to the requirement of the users for more details you can visit our site

  SvaraRadera