Nu är det snart jul igen...

Hej, råa vänner!


Tack för ett underbart år, och för en massa underbara recept. Jag har fått fler recept än jag hunnit lägga ut sista tiden, och i dag reser jag och min familj till Filippinerna för en månad. Jag hoppas kunna lägga ut fler recept även när jag är där, men om det går lite långsamt hoppas jag ni har tålamod med mig.
Hittills har 32 underbara människor använt 227 ingredienser för att skapa 282 fantastiska recept. Nästa år spränger vi 500-vallen!
Glöm inte att det finns en jul-kategori i receptbanken. Du hittar den på: www.rawfoodrecept.com/search/label/Jul

Vill du följa med mig till Filippinerna kan du göra det på:
flickr.com/photos/akajos och på
bums.nu. Nu måste jag rusa till bussen! Puss och kram på er alla sköna, råa och goa vänner där ute :-)

Christer-hoppar-högt

5 kommentarer: