Avokadochokladmousse


Erica Palmcrantz AvokadochokladmousseIngredienser • 1 dl färska dadlar

 • 1 dl vatten

 • 4 msk honung

 • 1 tsk vaniljpulver

 • 3 dl avokado

 • 1 dl kakaoSå här gör du 1. Blanda dadlar, vatten, honung och vanilj till en röra i matberedaren.

 2. Tillsätt avokado och kakaopulver.

 3. Kör till en krämig konsistens.

 4. Stanna då och då för att skrapa ned från sidorna.

 5. Njuuuuut!---


Recept på råkost/raw food från Erica Palmcrantzwww.rawfoodbyerica.se

5 kommentarer:

 1. Jag testade den här i dag. Jag tycker nog det är lite konstigt att ange avokado och dadlar i deciliter. I mitt recept blev det i alla fall 6 dadlar och två avokado. Och så tog jag bara tre matskedar honung, för fyra verkade väldigt mycket. Resultatet blev bra. Riktigt gott, men mäktigt. Jag tror det kan bli lagom att dela upp det i fyra portioner.

  SvaraRadera
 2. Jag glömde skriva att den är supergod!

  SvaraRadera
 3. Mjam! Har gjort någon liknande mousse tidigare, smakar helt underbart!

  SvaraRadera
 4. Jag har gjort en tidigare som inte var ett dugg god, men den här gillade vi :-)

  SvaraRadera