Avocado Mash

Avocado Mash

Ingredienser • 1–2 avokado per portion

 • ÖrtsalGör så här 1. Dela avokadon mitt itu och ta ur kärnan.

 2. Tag en sked och skrapa ur avokadon och lägg innehållet i en skål.

 3. Mosa sedan avokadon med skeden tills att den är klumpfri.

 4. Om så önskas så kan detta även göras i en mixer.

 5. Krydda rikligt med (Herbamare) örtsalt och rör om.Tips!


Den passar utmärkt till min råa falafel: artali.qh.se/?p=1948---


Recept på råkost/raw food från Amanda Beranartali.qh.se

8 kommentarer:

 1. Vill kika in och säga att jag idag har gjort din goda Mandallonpaj!! :) Alla vart förtjusta, tom mina kritiska föräldrar :D Ta gärna en titt in på min blogg får du se hur den såg ut när lilla jag gjorde den :) http://mompom.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Hej Mammamu,

  Vad roligt, att du tyckte om den, men det är inte mitt recept :)

  <3
  Amanda

  SvaraRadera
 3. Neeej, det är mitt recept. Eller rättare sagt min hustrus recept. Jag ska genast kolla in hur den ser ut :-)

  SvaraRadera

 4. اهم شركات نقل العفش والاثاث بالدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض والمدينة المنورة والخرج والطعام وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة شركات نقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات وخميس وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة
  شركة نقل عفش بخميس مشيط
  شركة نقل عفش بحفر الباطن
  شركة نقل عفش بحائل
  شركة نقل عفش ببريدة
  شركة نقل عفش المدينة المنورة
  شركة نقل عفش بالقصيم
  شركة نقل عفش بالخرج
  شركة نقل عفش بالاحساء

  SvaraRadera